Wolvenkoog 11, 1822 BE Alkmaar

e-mail: info@kiljankleinschade.nl

Uitdeuken zonder spuiten

uitdeuk

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagelschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief en blijvend verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en is een uitkomst als u verder geen lakschade heeft maar alleen een klein deukje

Uw auto uitdeuken zonder spuiten
Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders wel eens een schade heeft gehad door een paaltje. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden.

Kiljan kleinschade biedt uitkomst. Wij kunnen kleine deukjes ter grootte van een  2,- muntstuk effectief herstellen door middel van Re-stylen  zonder lakschade. Met uitdeuken zonder spuiten kunt u uw auto laten uitdeuken tegen lage kosten.

Als richtprijs kan u uitgaan van 60 euro per deukje. Uiteraard word er bij meerdere deukjes een totaalprijs gemaakt wat uiteindelijk altijd goedkoper is.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten!

  • Geen plamuur- en spuitwerk
  • Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
  • Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent

Kiljan kleinschade maakt uw auto weer als nieuw met uitdeuken zonder spuiten. Vertrouwd, vakkundig en snel!

Neem contact op voor de mogelijkheden voor  uw auto.