Wolvenkoog 11, 1822 BE Alkmaar

e-mail: info@kiljankleinschade.nl

Diensten en producten

Matte koplamp herstel

IMG_8649IMG_8650 Koplampen wazig of mat uitgeslagen? APK afkeur? Nieuwe koplampen zijn duur en kosten veel tijd om te vervangen. Maar ook hier hebben wij een passende oplossing voor! Door middel van het schuren en het aanbrengen van een nieuwe blanke coating zijn uw koplampen weer blijvend als nieuw! Neem vrijblijvend contact op voor de mogenlijkheden op uw auto.

Ramen tinten

autoruiten_tinten-en-wetten Ook voor ramen tinten of blinderen kunt u bij ons terecht.  Wij werken nauw samen met gespecialiseerde bedrijven die dit tot in de puntjes nauwkeurig verzorgen. kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Er word alleen gebruik gemaakt van de beste folies. Er zijn verschillende licht door latende tinten verkrijgbaar. Van heel licht tot geheel donker. Neem vrijblijvend contact op voor advies en de mogelijkheden voor uw auto. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het tinten of blinderen van uw auto ramen. *Het geeft uw voertuig een chique uitstraling. *Het is comfortabel,de folie beschermd tegen fel zonlicht. *Getinte ramen zorgen voor een koelere auto: De zonwerende folie reduceert de stralingswarmte van de zon. *Het verhoogd de privacy. *Het verhoogd de veilgheid. Derden kunne moeilijk zien wat er eventueel in uw auto ligt *Moeilijker in te breken in uw auto doordat de folie bij gebroken glas de splinters als 1 geheel houdt.

Velgen reparatie

velg Velgen repareren? Hebt u schade aan uw velgen? Of kleine deuken, krassen of aanslag op uw velgen die bijdragen aan de uitstraling van uw auto? Ook dit kunne wij voor u oplossen door middel van spotrepair. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lichte stoeprandschades. Velgen reparatie wordt dankzij de nieuwste technieken vertrouwd, vakkundig en snel uitgevoerd. Meer informatie over velgen repareren? Wilt u meer informatie over velgen reparatie? Neem dan contact op voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte.

Uitdeuken zonder spuiten

uitdeuk Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagelschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief en blijvend verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en is een uitkomst als u verder geen lakschade heeft maar alleen een klein deukje Uw auto uitdeuken zonder spuiten Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders wel eens een schade heeft gehad door een paaltje. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden. Kiljan kleinschade biedt uitkomst. Wij kunnen kleine deukjes ter grootte van een  2,- muntstuk effectief herstellen door middel van Re-stylen  zonder lakschade. Met uitdeuken zonder spuiten kunt u uw auto laten uitdeuken tegen lage kosten. Als richtprijs kan u uitgaan van 60 euro per deukje. Uiteraard word er bij meerdere deukjes een totaalprijs gemaakt wat uiteindelijk altijd goedkoper is. Voordelen van uitdeuken zonder spuiten!
  • Geen plamuur- en spuitwerk
  • Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
  • Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent
Kiljan kleinschade maakt uw auto weer als nieuw met uitdeuken zonder spuiten. Vertrouwd, vakkundig en snel! Neem contact op voor de mogelijkheden voor  uw auto.

Spotrepair

Kiljan_kleinschade70 U kent het wel,even te snel indraaien met parkeren,sleutel krassen,bosjes met takken. Een kras of schaaf is zo gemaakt! Met spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en kosten! Stel u heeft een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Spotrepair is dus de benaming voor het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschades. Spotrepair maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen buiten de dure spuitcabine. Dat scheelt veel geld op de reparatie en de auto is altijd dezelfde dag klaar. Spotrepair is een alternatief voor traditioneel schadeherstel 'Rijdbare' schade, veelal passend binnen de kaders van een A4 kunnen door spotrepair worden hersteld. Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele portier wordt gespoten. Om een mooie overgang te krijgen wordt veelal ook het naast liggend deel mee gespoten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak in takt. Alle handelingen worden beperkt tot, op de deel waar de schade zich bevindt. Met een minimale aantasting van de originele fabriekslak. De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet. Maak een afspraak of vraag een offerte aan en laat uw schade herstellen door middel van spotrepair. Wij repareren uw auto vertrouwd, vakkundig en snel! Spotrepair kosten en prijzen Wat zijn de kosten van spotrepair? Prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u terrecht bij onze werkplaats op de Berenkoog 51E . Of u kunt een mail sturen met foto,s van de schade. Ook maken wij gebruik van Whatsapp. Daar kunt u ook uw schade heen sturen. Tel nummer: 0643753721