Wolvenkoog 11, 1822 BE Alkmaar

e-mail: info@kiljankleinschade.nl

Over Kiljan Kleinschade

Kiljan_kleinschade84Kiljan Kleinschade is een bedrijf dat zich specialiseert in verschillende spuit en reparatie diensten. Wij zijn actief in Noord-Holland met voornamelijk klanten uit Alkmaar, Heerhugowaard en Beverwijk. Onze voornaamste services is het mobiel herstellen van kleine schades aan auto,s doormiddel van  spotrepair.

Na 8 jaar voor een baas te hebben gewerkt heb ik in juni 2007 de stap gezet om voor mezelf te beginnen, met als resultaat de oprichting van Kiljan Kleinschade. Door veel research en nieuwe technieken proberen  is ons vakmanschap tot stand gekomen.

Particulier schadeherstel
Ook particulieren kunnen bij Kiljan Kleinschade terecht voor specialistisch klein schadeherstel van de hoogste kwaliteit. Door als particulier te vertrouwen op de kwaliteit en ervaring van Kiljan Kleinschade weet u als particulier zeker dat uw schade vakkundig en onzichtbaar hersteld wordt.

Krassen, schaven en parkeerdeukjes kunnen wij als nieuw herstellen door gebruik te maken van geavanceerde technieken en herstelmethodes. Wij maken de kleur van uw auto identiek na door middel van een kleurenscanner. Ook kunnen wij u een totaal pakket aanbieden inclusief het professioneel laten poetsen en polijsten van uw auto. eventueel met een lakpantser zodat de auto bij het ophalen er weer uitziet als nieuw! Herstelwerkzaamheden voor particulieren  worden uitgevoerd  in de werkplaats van onze vestigingen op de Berenkoog 51E.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden van particulier schadeherstel aan uw auto.